Start

>

Så bygger vi

>

Våra husmodeller >

Villa Freja

>

Villa Tor

>

Villa Balder

>

Villa Oden

>

Villa Lisa

>

Villa Jan

>

Aktuella Projekt

Strängnäs

>

Vadstena

>

Köping

>

Verold Hus AB

Domnarvsgatan 11, 163 53 Spånga

Tel. 08 - 27 02 27

 

Om Verold AB

VEROLD AB är ett bygg- och entreprenadföretag med verksamhetsområden; Nybyggnation, Renoveringar och Entreprenad. Vi åtar oss både renoveringsuppdrag och entreprenadarbeten i Storstockholmsområdet med omnejd. Vi är totalentreprenör för Seniorvillor och bygger nya parhus och villor för 50-plussare, runt om i Sverige.

 

 

Verold AB har ledning och personal med lång och gedigen erfarenhet i branschen. Vi åtar oss renoverings- och byggjobb från både privatpersoner och företag. Vi har ett nära samarbete med ByggMax som gör att vi kan erbjuda hög kvalitet i både material och arbete, samtidigt som vi har de mest konkurrenskraftiga priserna. Under namnet "Proffsbyggt" utför vi uppdrag som kommer till oss via ByggMax kunder.

Du som kund kan vända dig direkt till oss med ditt projekt. Vi kan rita, projektera och ta hand om allt som behövs för ett lyckat resultat.

Vi utför alla jobb fackmannamässigt och samarbetar uteslutande med certifierade och auktoriserade El- och VVS-företag.

VEROLD har som målsättning att utförda arbeten ska vara av högsta kvalitet och att våra kunders höga krav ska tillgodoses. Vår långa erfarenhet av olika typer av entreprenader och våra väl utarbetade projektrutiner hjälper oss att nå det målet.

 

Samarbetspartner

Våra husmodeller >

Om Oss >

Kontaktinfo >

Så bygger vi >

Aktuella Projekt >